Αρχική Σελίδα

Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd

καλής ποιότητας Ταινία θέρμανσης άνθρακα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ταινία θέρμανσης άνθρακα για τις πωλήσεις
Πολύ συμπαθητικός και αρκετός ασθενής. Η επαγγελματική ομάδα, πολύ καθησυχάζοντας και θα συνεχίσει να εργάζεται από κοινού.

—— Kris

Είμαι Online Chat Now

Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd

1 2
Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ttwarm
Αριθμός Υπαλλήλων : >>100
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. τεχνολογίας ινών άνθρακα Guan Rui Qingdao, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2001, με την εθνική υπέρυθρη και βιομηχανική ηλεκτρική επίβλεψη ποιότητας των προϊόντων και τα προσόντα κεντρικής πιστοποίησης επιθεώρησης, επαγγελματικά προϊόντα θέρμανσης υγείας ηλεκτρικά για τη θέρμανση, φυσικά προϊόντα θεραπείας υγείας θερμότητας παρέχουν την προσαρμογή Ε&Α, παραγωγή, διοικητικές μέριμνες, οδηγός εγκαταστάσεων, που ενσωματώνει τέλειο ηλεκτρικό θερμαίνοντας τη γενική λύση, αφιερώνεται στις ευρείες μάζες των πελατών για να χτίσει «το αποκορύφωμα, προσωπικότητα, γούστο» της θέρμανσης του υψηλού - ποιοτικός ζωτικός χώρος.

Για περισσότερα από είκοσι έτη, Guan Rui στην έρευνα προϊόντων και την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, την υλική επιλογή θέρμανσης, την προσαρμογή προϊόντων, και άλλους τομείς των πολλαπλάσιων ηλεκτρικών σκληρών δεξιοτήτων θέρμανσης, αποτελεσματική τροχιά ανάπτυξης κολλεκτιβοποίησης, η ολοκλήρωση της ηλεκτρικής θέρμανσης αλυσίδας βιομηχανίας βιομηχανίας ολόκληρης, άνοιξε διάφορο κύριο ηλεκτρικό επιχειρηματικό τρόπο θέρμανσης λειτουργίας:

 

 

 

Το 1999, το πρώτο σύνολο ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης αναπτύχθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην ηλεκτρική θερμαντική βιομηχανία για να παρέχει περισσότερες τέλειες υπηρεσίες μελών για τους τελικούς καταναλωτές.

 

Το 2001, καθιέρωσε το σφαιρικό κέντρο λειτουργίας των ηλεκτρικών προϊόντων σειράς θέρμανσης TTWARM

 

Το 2003, προωθήσαμε την ανεξάρτητη ενότητα εργοστασίων, χωρίστε επιτυχώς τις τέσσερις συνδέσεις της Ε&Α τεχνολογίας, του μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων, της διαχείρισης παραγωγής και της αποθήκευσης και των διοικητικών μεριμνών, και πραγματοποίησε την αποδοτική λειτουργία της ενότητας.

 

Το 2010, η τεχνολογία θέρμανσης αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε στον τομέα της θέρμανσης επιχειρήσεων και ελεύθερου χρόνου.

 

Το 2013, επενδύσαμε στην παραγωγή 5.000 τετραγωνικών μέτρων του πάρκου παραγωγής επιστήμης και τεχνολογίας προϊόντων ινών άνθρακα, και αναπτύξαμε ανεξάρτητα τη γραμμή παραγωγής των ηλεκτρικών προϊόντων θέρμανσης.

 

Το 2015, επιστήμη guangrui και ενσωματωμένη τεχνολογία αίθουσα έκθεσης εμπειρίας θέρμανσης που ανοίγουν επίσημα, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα παγκόσμιας προηγμένα ηλεκτρικά θέρμανσης.

 

Η τεχνολογία GuanRui επίσης με τα εσωτερικά και διεθνή πολυάριθμα εμπορικά σήματα θέρμανσης γραμμών έχει καθιερώσει τη στρατηγική συμμαχία, από την έρευνα και την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στο σχέδιο προϊόντων, διαχείριση παραγωγής, προγραμματισμός μάρκετινγκ, υπηρεσία προϊόντων πολυ-που σηκώνεται με δίκρανο, που γίνεται την τεχνολογία GuanRui υψηλού - ποιότητα, υψηλή φήμη αγοράς.

 

Κατά μήκος του τρόπου, η τιμή GuanRui με την επιστήμη και την τεχνολογία, έχει κερδίσει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, γίνεται ισχυρή επιχείρηση δέκα θέρμανσης της Κίνας ηλεκτρική, graphene, καταρτισμένες προϊόντα επιχειρήσεις ινών άνθρακα στην Κίνα, η πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πράσινη πιστοποίηση ασφάλειας RoSH, SGS διεθνής ανίχνευση ποιοτικών επιπέδων, φλόγα V2 Ευρώπη - ο καθυστερών, graphene πυρετός και τεχνολογία των μετα επιχειρήσεων της Κίνας, οι πιό καινοτόμες επιχειρήσεις σε Qingdao, στην οδήγηση της επιχείρησης βιομηχανίας σε κάθε πτυχή, μπορεί να είναι ένα καλό πρότυπο για την ηλεκτρική ανάπτυξη βιομηχανίας θέρμανσης.

 

Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao GuanRui Carbon Fiber Technology Co,.Ltd

Τηλ.:: 86--18661751766

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)